E-boeken op eigen toestel

Leen vanaf nu gratis e-boeken bij de bib via het platform cloudLibrary. Je kan telkens 2 e-boeken tegelijk lenen en die 6 weken lang lezen op je eigen toestel. Loopt de uitleentermijn af, dan verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je kan tot 2 e-boeken reserveren die je graag nog wil lezen. De e-boeken zijn beschikbaar op tablet, smartphone, computer en kunnen overgezet worden naar de meeste courante e-readers.

Zo werkt het:

1) Download de app via de Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies in het keuzemenu voor België – E-boeken Vlaanderen en Brussel – de Bib.

OF

Ga rechtstreeks naar het aanbod e-boeken via deze link (Je hoeft niet te zoeken in de catalogus van de bibliotheek)

2) Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel (registreren), maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen. Hoe maak ik Mijn Bibliotheek-profiel?

3) Wil je e-boeken op je e-reader plaatsen? Maak dan gebruik van onze handleidingen om boeken te downloaden via Adobe Digital Editions op Windows of Mac.

Veel leesplezier!

Klik op de afbeelding om naar het aanbod e-boeken te gaan.

e-boeken promo banner

Heb je vragen over deze dienst?

Duik in de handleidingen

Vragen of problemen? Neem dan contact op met de bib, of bel naar 058 22 30 40. We helpen je graag verder.